VOOR ONDERNEMERS

Impact First ondersteunt impactgerichte ondernemers, social enterprises en innovatieve ondernemingen met een sociaal maatschappelijke missie. Dat doen we op drie manieren:

Impact investeren

Impact First heeft een eigen investeringsfonds. Daarmee wordt geïnvesteerd in social enterprises en innovatieve ondernemingen met een sociaal maatschappelijke missie. Bent u op zoek naar financiering voor start of groei van uw onderneming? Neemt u dan gerust contact met ons.

Impact advies

Impact First adviseert en begeleidt ondernemers bij impactmetingen en de verslaglegging daarvan voor investeerders en andere stakeholders. Daarnaast adviseert Impact First op het gebied van bedrijfsstrategie en financiën.

Impact diensten

Impact First wil een full service bureau zijn voor ondernemers. Daarom hebben wij de Oplosservice. Wilt u werk uitbesteden, heeft u advies nodig of een probleem? Wij regelen het en lossen het op. Dat doen we samen met de mensen uit ons netwerk. Dat bestaat uit ervaren professionals met uiteenlopende specialismen. Van websitebouwers tot boekhouders en van marketingspecialisten tot belastingadviseurs en juristen.

WAAROM ONDERNEMEN MET IMPACT FIRST?

  • Bij Impact First kunt u als ondernemer alles regelen: financiering, advies en diensten. Wel zo makkelijk.
  • De Impact First Oplosservice. Wij regelen het en lossen het voor u op.
  • Deelnemen aan Impact First bijeenkomsten. Contact met andere ondernemers, investeerders en specialisten.
  • Profiteren van een breed netwerk van investeerders, adviseurs, coaches en andere professionals.