VOOR INVESTEERDERS

Impact First wil sociaal en impactgericht ondernemerschap bekend en toegankelijk maken voor vermogende particulieren en (vermogens) stichtingen. Zodat zij een onmisbare bijdrage kunnen leveren aan positieve verandering. Dat doen we op drie manieren:

Investeringsfonds

Het Impact First investeringsfonds is een fonds waarin vermogende particulieren en (vermogens) stichtingen kunnen investeren. Het fonds levert in de eerste plaats sociaal en maatschappelijk rendement. Daarnaast streeft het naar duurzaam financieel rendement. Er wordt geïnvesteerd in social enterprises, innovatieve ondernemingen en start-ups met een maatschappelijke missie en bewezen duurzaam business model.

Persoonlijk advies en begeleiding

Impact First begeleidt en adviseert particulieren en stichtingen bij het investeren van vermogen met een maatschappelijk doel. Investeren is een ingewikkeld en delicaat proces. Hierbij is een persoonlijke en discrete aanpak noodzakelijk. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Bijeenkomsten

Impact First organiseert regelmatig bijeenkomsten voor geïnteresseerden. U ontmoet innovatieve ondernemers en impact investing specialisten. En u blijft op de hoogte van alle ontwikkelingen door onze inspirerende sprekers. Uiteraard is er daarnaast volop ruimte om kennis en ervaring te delen met gelijkgestemden.

WAAROM INVESTEREN MET IMPACT FIRST?

  • Social return on investment. Met uw investering wordt aantoonbaar sociaal maatschappelijk rendement geleverd: Uw investering is onmisbaar voor echte positieve verandering!
  • Persoonlijke begeleiding, uitgebreide verslaglegging op maat en grote betrokkenheid bij de ondernemingen waarin wordt geïnvesteerd.
  • Kapitaalbehoud en bescheiden financieel rendement (zoals altijd met beleggen en investeren zijn er risico’s).
  • Op de hoogte blijven, actueel en interessant netwerk, inspirerende contacten met ondernemers met innovatieve ideeën. Kennis delen en ervaringen uitwisselen met andere investeerders en specialisten.